Flexibel och kostnadseffektiv transporterservice av hög kvalitet – tillsammans lyckas vi

Tillsammans lyckas vi

Förutsättningarna för en fungerande leveranskedja är samarbete och ett bra partnernätverk. VJ-LOGISTICS fyller sin egen nisch genom att leverera transportservice av trailers och inhemska transporter av hög kvalitet. Vi vill vara den bästa samarbetspartnern för våra kunder bestående av speditörer, logistikföretag och företag inom handel- och industri. VJ-LOGISTICS skapar förutsättningar för framgång genom att föra samman kunnande och verkställande

Mer än delarnas summa

Vår verksamhet omfattar hela Finland. Alla våra kunder och samarbetspartners är med att skapa en gemensam värdekedja för transporter. En vid krets av kunder och samarbetspartners utgör en god grund för effektiv transportverksamhet. Samtidigt har vi online kontroll över våra fordon och vår kunniga personal söker hela tiden lösningar för att spara både våra kunders resurser och miljön.

Vi är erfarna och entusiastiska. Vi jobbar hela tiden med att förbättra vår service.

Omfattande trailer tjänster

VJ-LOGISTICS kan trailertransporter. Vår verksamhet började med en trailerdragare 2007. Sen dess ha vi vuxit till oss och hanterar ca 100 trailerenheter per dag inom Finland och Skandinavien.

Läs mera

Smidiga inlands transporter

Från Karleby till Eno, Från Tusby till Vanda, vart eller vad som transporteras är inget problem. Vår transportservice täcker hela Finland och med hjälp av vårt nätverk och vårt lokaliseringssystem hittar vi en lösning till alla transportbehov.

Läs mera

Marecap Trans Oy

Marecap trans Oy är ett finskt transportbolag som specialiserar sig på krävande specialtransporter och transporter i ostlig riktning. Bolaget är grundat 1992 och har varit marknadsledare i 20 år.

Läs mera

VJ-LOGISTICS

Besöksadress: Ansatie 4, FI-01740 Vantaa, Finland
Postadress: PB 50, FI-02921 Espoo, Finland

info@vj-logistics.fi
+358 207 411 380